YükleniYoooRR... 0
Deniz Web Medya Ajans
DİLLER
Aşağı

Kaydır

Arama Motoru Optimizasyonu

Deniz Web Ajans size Arama Motoru Optimizasyonu Seo Uzman hakkında detaylı bilgi ve özenli çalışma sağlamaktadır.

Aşağı

Kaydır

Arama Motoru Optimizasyonu

Deniz Web Ajans size Arama Motoru Optimizasyonu Seo Uzman hakkında detaylı bilgi ve özenli çalışma sağlamaktadır.

Arama Motoru Optimizasyonu

Arama Motoru Optimizasyonu (Search Engine Optimization — SEO), organik arama sonuçlarından bir web sitesine yönelen trafiğin miktarının ve kalitesinin artırılmasını ifade eder.

Dünyanın en büyük arama motoru olan Google, Bing ve Yahoo gibi tüm büyük arama motorları için internetin “kütüphane görevlileri” denebilir. Bu sistemler web’deki tüm sayfalarla ilgili bilgiyi internet üzerinden toplar ve tüm bu içeriği — sahip oldukları algoritmalar sayesinde — kullanıcı arama sonuçlarıyla ilgisine göre sıralayarak kullanıcının “tam olarak aradığı şeyi” bulmasına yardımcı olur.

Bir web sayfasının arama sonuçlarında üst sıralarda yer alması, o sayfanın arama motorunun listeleme kriterlerine ne derece uygun olduğuyla doğru orantılıdır. Arama motoru optimizasyonu da bu kriterlere uyumluluk sürecidir.

Bir web sitesinin Google'da sıralanıp sıralanmadığının önemli bir faktörü, web sitesinin SEO dostu bir şekilde yapılandırılıp yapılandırılmadığıdır. Deniz Web'deki tasarımcılar ve geliştiricilerin hepsi SEO prensipleri konusunda uzman bir anlayışa sahiptir, bu nedenle ürettiğimiz web siteleri SEO'ya fazla dikkat etmeden bile arama sonuçlarında iyi performans gösterecektir.

SEO'nun önemini daima bir projenin kısa aşamasında tartışacağız ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre önerilerde bulunacağız. Bu, genellikle mevcut sitedeki SEO performansının tam bir denetimini içerir; bu, yeni siteyle hedeflenecek anahtar kelimeleri vurgulayacaktır. Sürekli Destek Sözleşmemizi alan müşteriler için, zaman içindeki performansı izleyebilir ve hedeflerinize ulaştıkça yeniden öncelik belirleyebilir ve yeniden hedefleyebiliriz. 

0.